Ik voel me zo waardeloos
En denk wat wil ik toch
Met dit minder fijne leven
Wat moet het me ooit nog geven
Soms denk ik,
Nu heeft het leven
Weer even nut en een doel
Maar ook dat verdwijnt zo snel
Nooit zal dit leven
Nog iets geven
Altijd zal ik denken
Dat dit niets betekent
Altijd zal ik twijfelen,
Of ik mezelf wel ben,
Of ik wel iets bereiken kan
En of ik wel de juiste gevoelens heb!
- koosj -