Als bevestigt wordt waar je bang voor bent
Als je twijfels zo worden weggeschoven
Gaat het lampje doven
Zoveel vragen die er zijn
Voel je zo klein
Je wilt zwijgen, je wilt praten
Je wilt vluchten, je wilt blijven
Je wilt met de golven meedrijven
Terug naar hoe het was
Je wilt het niet begrijpen
Kan de scherpe puntjes nog niet weg slijpen
Je wilt niet zien, niet horen
Voelt je machteloos verloren
Je wilt schreeuwen, je wilt huilen
Je wilt bij haar schuilen
Je wilt er voor haar zijn
Je wilt haar steunen
Kan nu even niet op haar leunen
Je wilt haar troosten, je wilt haar armen om je heen
Nooit meer losgelaten worden
Want de dokter heeft zojuist gezegd
Dat jou moeder kanker heeft