Hoe je je ook voelt
heb vertrouwen
Hoe je ook denkt
blijf sterk
Wat je ook doet
het verandert niets
Wat je ook zegt
het maakt niet uit
Probeer me niet weg te jagen
het lukt niet
Probeer me niet te kwetsen
want dat wil je niet
Dwing me niet om je los te laten
dat kan ik namelijk niet
Dwing me niet om je op te geven
dat wil ik namelijk niet
Je bent en blijft altijd mijn moppiej
wat je ook doet, wat je ook zegt
Ik hou van jou zoals je bent
zoals ik en iedereen jou kent