geen leven,
jullie kunnen me niet vergeven,
of vergeten,
daar zal ik dan maar weer moeten leren leven.
vroeger krassen,
nu hijs ik witte vlaggen
nu passen,
niet meer krassen.
dus zal ik maar stoppen,
ik die altijd mijn gevoelens opkroppen,
dus zal ik maar stoppen?