Eens zou ik willen leven
Op een donkere plaats
Een plaats waar ik me vrij zou voelen
Een plaats waar geen mensen zijn
Die me voordurend in de grond trappen
Eens zou ik willen leven
Als een vrije vogel
Altijd vrij en gelukkig
Eens zou ik willen leven
Op een stille plaats
Een plaats waar ik tot mezelf kan komen
Een plaats waar ik zou kunnen nadenken
Over mezelf en over hoe ik verder moet
Even zou ik willen leven
Zonder iemand anders
Even zou ik weg willen zijn
Eens zou ik willen leven
Op een plaats met mensen
Een plaats waar ik mensen kan helpen
Een plaats waar anderen ook aan mij denken
Omdat we er voor elkaar zijn
Even zou ik willen leven
Als iemand zonder problemen
Die andere mensen helpt
Eens zou ik willen leven
Op een plaats waar ik gelukkig ben
Een plaats waar iedereen in vrede leeft
Een plaats waar ik mezelf kan zijn
Omdat ik andere mensen help
Ik verlang naar een leven
Zonder een ander ik, zonder problemen
Om anderen mensen daarmee gelukkig te maken!