Ik zie je nu goed in mijn hoofd..
Je bent nog niet vervaagd nog niet verdoofd..
Maar op een dag zal jij een vaag beeld zijn...
Zal ik je stem,je geur je uiterlijk niet meer herrineren..
Kan ik je niet meer voor me halen..
Als dat alles gebeurt..
Als die dag zal komen..
Zal ik urenlang balen..
Jij bent heel belangrijk voor mij..
Je bent mijn alles,mijn ster,mijn hemels licht..
Jij bent voor mij meer dan alleen maar een gedicht...
Voor mijn moeder geschreven