Uit het oog, uit het hart
Ik geloofde er nooit in
Ik hield immers van je
Zóveel
Maar ook mij overkwam het
Ik verloor je
En ook al vergat ik je nooit
Het was niet meer hetzelfde
Tot even terug
Ik zag je weer en meteen
Was het gevoel terug
Al die tijd
Heb ik het moeten missen
Heb ik Liefde moeten missen
En nu weet ik,
Liefde ben jij
Jij bent Liefde
Ik houd van je