Ik had het al weken door
Het zat er aan te komen
Maar nu het zover is geweest
Ben ik er kapot van
Jij en ik
Niet meer samen
Mijn hart in twee
Ook al zat het ook hier niet meer zo goed
Aan zien komen
Maar toch onverwacht
Ik mis je
In mijn gedachten
De tranen lopen langs mijn wangen
Ik kan er niks aan doen
Het is dubbel
Opluchting, maar ook verdriet
De kriebels waren allang weg
Maar ik dacht,
Dat is houden van…
Maar niets mocht zo blijken
We gaan nu ons eigen weg
Maar ontlopen elkaar niet
Als je maar weet
Ik blijf altijd van je houden!
*,,Hanneke,,*