een traan,
een lach,
een gevoel om me heen.
gaan de vlinders ooit weg,
gaan ze verdwijnen na de zoveelste passionele nacht!
gaat het gevoel me overstijgen wanneer
je zegt dat ik eeuwig de jouwe ben
gaan we samen een heel leven tegemoet
of,
gaan we een periode in met onbekende grenzen?