Eenzaamheid verdreven
Op een moment van eenzaamheid kwam je in mijn leven
Zomaar uit het niets wat je daar ineens
Door wat je zei naar je toe gedreven
Verder wie je was, wat je as dat wist ik niet eens
Raar maar soms overkomt het je als iemand wat zegt
Dat je ineens weet, die is het waard een gevecht
En toch was het niet eens een verliefd gevoel
Maar misschien weet je wel wat ik bedoel
De liefde kwam bij mij later veel later dan bij jou
Had in het begin ook niet het gevoel dat het tussen ons wat worden zou
En toch is het verder gegaan ik zag iemand met veel gevoel ineens voor me staan
Waar was je al die tijd waar kwam je zo ineens vandaan
Wie zal het zeggen, zou het toeval zijn?
Of is de wereld af en toe gewoon zo klein!
Ik weet nu wat ik wil en dat is maar een ding
Jou gelukkig maken en dat is niet gering
Mocht er wat ze zeggen een ware bestaan
Ik weet nu dat ik verder met je wil gaan
Hoe zwaar en moeilijk het ook zal worden
En zeg nou zelf bestaat er een leven zonder zorgen
Ik zal er altijd voor je zijn, waar je ook bent hoe ver weg je ook zult zijn
In mijn hart ben je altijd aanwezig en dat voelt erg fijn
Ik ben van jou , ik geef je alle liefde die je verdient
Ik hoop en heel leven lang , ook al is dat erg verziend
Maar jij weet dat je op me kunt bouwen
En dat je me kunt vertrouwen
En dat is het belangrijkste wat er is
En ik weet en jij ook dat is zeker niet mis
Schat ik hou van jou.
Voor mijn gevoel ben ik je Vrouw