ik heb een vriend,
maar ik weet niet of hij mij wel verdiend.
Hij luisterd naar mij
en staat mij in moeilijk dagen bij
maar al wat ik kan doen
is twijfelen overzijn laten en doen
ik heb een vriend
waarvan ik heel veel hou
maar ik weet niet of ik hem eigenlijk wel vertrouw
tis soms net of hij mij liever ziet gaan dan komen
hij houdt mij niet veel tegen zich aan
maar in het weekend kan het soms wel gaan
ik heb een vriend
maar ik weet niet meer hoe hetzit
hij kan soms wel lief zijn
maar t is net of hij liever heeft dat ik verdwijn
maar het ergste is dat ik hem dood graag zie
en hem loslaten,kan ik nie
ikheb een vriend
maar kan hem niet zeggen datik hem graag zie
maar hoe dat komt weet ik nie
kheb vooral schrik dat hij een ander meisje liever ziet
en ik dan alleen zit met mijn verdriet
maar ik kan wel al laten weten
dat ik hem nooit zal vergeten