Mijn liefste, mijn ziel, mijn hartevuur,
Jij maakte mijn leven puur.
Wanneer jij leed
Leed ik met je mee.
Wanneer jij boos bent,
Ben ik verdrietig.
Maar pas als jij weer lief kan hebben,
Kan mijn leven weer zin hebben.
Want jij bent mijn leven,
Voor jou zou ik alles willen geven.
Want alles wat ik nodig heb ben jij,
Levend in vrede aan mijn zij.
Dat is alles wat ik wil,
Want jij maakt het verschil.
Dus liefste, kom alsjeblieft terug,
Wacht niet te lang,
Toe, kom vlug!