lang zijn haar dagen in lengte van dagen
ze duren zolang ze is er zo moe van eens
zo een levens lustige vrouw die boven alles
van jou bleef houden maar die nu de moet op
geeft het is vechten tegen een muur dat brak
haar op, op den duur vechten heeft geen zin
meer geef maar op of ze gaat er aan kapot