Kijk naar de hemel
Vrij en bekijkbaar
Lief en vol warmte
maar soms ook koud en ontroostbaar
Alles wat in mensen leeft
dat is wat ons de open hemel geeft
Kijk naar de zon kijk naar het licht en naar het donker
Kijk naar de maan en naar de sterren
Bewonder het heelal
Het telt de dagen der eeuwen
niet echt, maar neemt ze wel mee