Het leven is niet makkelijk.
Het leven is niet makkelijk,
dat is algemeen bekent.
Je moet je zelf er door heen slaan,
alleen zo zal de toekomst beter gaan.
Ben je gelukkig of heb je verdriet,
Denk niet aan wreedheid en wat je ziet.
Denk alleen aan je eigen ik .
Het is soms niet makkelijk,
Met al die mensen om je heen.
Ze willen jou van alle kanten helpen.
Maar toch voel jij je zo alleen .
Geen kleuren geen warmte geen licht.
Heel verdrietig geen lach op je gezicht.
De toekomst is soms verwart en heel gemeen .
Met al die mooi hulpverleners om je heen .
Ze verdienen hun geld maar ze helpen je niet .
Zo krijg je van hun alleen maar nog meer verdriet .
dit schijf ik voor iemand met wie ik heel erg mee leef 19 jaar en van kasje naar de muur gestuurd word er ziek van en heel erg verdrietig