ik kijk om me heen
alles is grijs en grauw
alles is leeg en koud
ik verlang naar de dag
dat wij weer samen zijn
jij weer in mijn armen
ik verlang naar de dood
dan zie ik jou weer
zijn wij weer als een
ik hou van t leven
maar meer van jou
ik verlang naar een plek
waar wij niet eenzaam meer zijn
maar elkaar hebben
en we weer toekomst hebben
samen
ik verlang naar t moment
dat ik voor t eerst zeggen kan
ik hou van jou