Jij verdient niets..
van dat wat ik je gaf..
te hard liep ik in jouwn val..
van jou kreeg ik iets..
waarvan ik dacht
dat het iets betekende
wat ik dacht realiteit..
je liet mij voor even leven..
door jou simpel verleid
je loze woorden mag je houden..
mijn geven..
ben je kwijt..