Het pad van de liefde
Het pad van de liefde is moeilijk te begaan
Je zult nooit weten hoe lang het goed zal gaan
Bij de vlakke delen is de liefde vreselijk fijn
Maar bij de kuilen en hobbels doet het alleen maar pijn
Die pijn is op geen manier te verzachten
Je zult gewoon op betere tijden moeten wachten
Die zullen komen, dat moet het pad beloven
Zodat iedereen tijdens zijn tocht zal blijven geloven
Het pad van de liefde is hard en oneindig lang
Wees sterk en verstandig en ben voor niets of niemand bang
Je kunt niets vragen en je kunt niets weten
Maar een ding is zeker, het wordt een tocht om nooit te vergeten