Op zolder uilen broeden
Uilen broeden,
Bovenop zolder,
Hoe gek ’t ook klinkt,
Ik vind ’t heerlijk,
Kijken naar die
Kleine baby uiltjes
Heerlijk,
Uilen broeden,
Bovenop zolder,
Mijn plekje,
Mijn eigen plekje
M’n vrouw,
Die zachtjes
De trap beklimt,
Vraagt liefdevol,
Kom je eten schat?
Op zolder,
Uilen broeden,
Hetgeen dat m’n huis,
Echt m’n thuis maakt