ik ben uit jouw hart
uit jouw leven verdwenen
ooit scheen de zon in ons
nu zijn er alleen nog
maar duistere wolken
die boven ons drijven
zal jij ooit terug komen bij mij
of is de liefde tussen ons
echt verdwenen
een bittere traan
verlaat mijn ogen
en verdwijnt in het niets
uit jouw hart uit
jouw leven
voorgoed verdwenen
er is geen jij meer of ik
alles is weg
alleen de herrinering
is wat er is overgebleven
van onze liefde voor elkaar