Terugvlucht...
Alles afgesloten en afgerond
Klaar om terug te gaan
Je wilt weg van hier
Terug naar het dagelijkse bestaan
Alles wat je wilde
Heb je gedaan en gezien
Om in Cuzco te eindigen
En 2 weken te blijven misschien
Alleen nog het ticket wijzigen
Gewoon even doorgeven bij de maatschappij
En een nieuwe datum kiezen
Kan niet moeilijk zijn volgens mij
Je gaat naar het reisbureau
En daar hoor je dan
Dat je met jouw ticket
Pas in mei terug vliegen kan
***
Moest me even afreageren hoor!
Heb net te horen gekregen dat ik met
mijn ticket niet in april terugvliegen kan!
Snap er niets van,
maar ik baal verschrikkelijk!
***