Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Je houd van me, je houd niet van me
Ik weet het soms niet meer
je lijkt om me te geven
daarnaast kan je me negeren
soms zegt je blik: ik wil je
Tegelijkertijd laat je niks horen
het is zo moeilijk allemaal
wil je laten weten dat ik van je hou
maar ik kan het gewoon niet
Hoe moet dit nou verder
nachten lang vol verdriet
dat is niet de oplossing
je vergeten lukt me niet
ik denk dat het niet anders kan
al kost het zoveel energie
je zal het ooit begrijpen
als het dan niet te laat is….
Reacties op dit gedicht
kimberly de pater vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Vrijdag, december 19, 2008 21:20
praat met elkaar en maak het duidelijk wat er mis gaat zo zal je er inzicht in krijgen
Over dit gedicht
Auteur:
kimberly de pater
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
08 juli 2008
Thema's:
[Geloof]
[IK]
[Liefdesverdriet]