Steeds als ik je probeer te vergeten
Klemt een foto van jou zich vast in mijn hoofd
Is het dan echt niet meer mogelijk
Is het vlammetje dan echt nog niet gedooft??
Waarom is het zo moeilijk je te vergeten
Terwijl je me alleen maar pijn hebt gedaan
Is het dan niet meer mogelijk
Ik kan je gewoon niet meer laten gaan
Ik geef om je, ik mag je niet vergeten
Ergens hoop ik nogsteeds op de toekomst waarin ik van je hou
Is het dan echt niet meer mogelijk
Deze mooie toekomst met jou