De dag vult zich in
met tijden van emoties..
de zon schijnt..
soepel streelt ze de wolk..
met liefdevolle warmte..
zodat ze in de blauwe lucht verdwijnt..
de wolken maken plaats
voor een helder blauwe lucht..
waar de zon emotievol straalt ..
de bloemen bloeien..
kleuren mooier op dan tevoor
en luisteren hoe de wind zachtjes zucht..
de bijen laten zich meevoeren..
in de zachte streling van de wind..
waarna de dag zich invulde..
met tijden van emoties..
daar vond de rust..