Ken je zo’n periode,
Je voelt je raar, je voelt je op,
Niets lijkt meer wat het lijkt
En je lichaam dat roept stop…
Je vraagt je af waar je mee bezig bent,
Is dit echt wel wat je wil?
Van buiten warm en vrolijk,
Maar van binnen koud en kil…
Je probeert een weg te vinden,
Je verstand zegt wat anders dan je gevoel,
Gelukkiger word je hier niet van,
Snap je nu wat ik bedoel?
Je bent op zoek naar licht,
Een zonnetje dat naar je lacht,
Je gaat maar verder, je weet het niet,
De leegte heeft je in zijn macht….