Gevoelens overvallen mij
Gedachten gaan aan me voorbij
Onvervulde wensen dringen diep door
Waar al dat vechten nog voor ?
Een leven vol tegenslagen
Een gevoel van onbehagen
Steeds weer vechten voor geluk
Al mijn dromen vallen als scherven stuk
Een dagelijkste strijd
Niets dat me echt verblijd
Een valse glimlach verschijnt
Niemand mag weten dat'k wegkwijn
In de leegte, gecreeƫrd tussen mijn muren
krijg ik het dagelijks hard te verduren
Langzaam verdwijnt mijn wilskracht
Niets, niemand dat hier nog op me wacht