Avondje uit, ga toch mee
Uiteindelijk een o.k
Eindigt toch op het toilet
Gevoel op sterk water gezet
En zo was er menigeen
Die achter deze deur verdween
Zelfs mannen op onze wc
Pinkten een aardig traantje mee
Hielpen elkaar weer op de been
Gezellig man, zo'n avondje uit
De ene helft is lomp en luid
De rest, zwaarmoedig op de plee