Huilend kom je naar mij toe,
ik sla troostend een arm om je heen.
Jij bent het pesten,plagen,uitlachen moe,
ik kan er slecht tegen, ik zeg wat ik meen.
Als ze naar jou kijken zien ze niets,
jij bent een leuke spontane meid.
Maar met je praten en spelen dat is weer iets,
want jj bent van binnen heel anders dan je van buiten lijkt.
Mij geeft het niets,
hoe jij bent en doet.
Jij betekend veel meer dan iets,
Ik begrijp jou, en dat doet jou goed.
Niemand behalve wij,
zien hoe jij werkelijk bent.
De mensen buiten op straat die je plagen,uitlachen,nawijzen,
Dat is omdat de buitenwereld jou niet kent.
Dat jij anders ben,
dat doet me niks, ik zeg wat ik meen.
Ik en je ouders en broertjes en zusjes, die kunnen zeggen : dat ik jou ken
Een geweldig zusje als jou, zo is er geen een.