huil maar niet om mij
het is te laat.
te laat om te leven.
te laat om je te vergeven.
huil maar niet om mij.
waarom zou je geeft niks om me.
je zei dat je van me hield.
me geloofde me de waarheid vertelde.
allemaal GELOGEN.
verloren heb ik mijn vertrouwen in jou.
verloren die persoon die ik lief had