stephanie,
woorden zijn soms moeilijk te vinden
en zoals je ziet
voelen soms bepaalde dingen
op hetzelde moment
mensen voelen magie
twee verschillende individuen samen
ook al denk je dat de andere het niet voelt
meestal wel
we stonden vanaf de meet samen
en nu gaan we overal naartoe
we doen alles samen
ik ben graag bij je in de buurt
onze vele gesprekjes op de
vensterbank
die vandaag héél speciaal was
ze begonnen ons te zien
als soulmates en veel woorden
hoefden we niet uit te spreken
tranen werden direct verstaan
je liet je vaak gaan met mij
en ook al was je vroeger verlegen
bij mij weet je wel je blijf
lachen en huilen doen we samen
ik hou van je schat
je toekomstig meisje;)
x