Morgen....
zal ik voor je zorgen.
Morgen....
ben jij nummer één.
Morgen....
dan zal ik je troosten.
Morgen....
ben je niet alleen.
Morgen....
kun je met me praten.
Morgen....
zal het anders gaan.
Morgen....
zal ik naar je luisteren.
Morgen....
zal ik naast je staan.
Altijd...Morgen....
ik heb één vraag....
Waarom in Godsnaam
niet VANDAAG ???