vroeger kende ik de functie niet van mijn hart
het zat daar maar, opgesloten in mijn lichaam
zonder doel
ik kon niks voelen
alleen de leegte die me gezelschap hield
waar ik gewend aan raakte
plotseling
ik werd misselijk, verward
ik wist niet wat er aan de hand was
ik voelde iets, van binnen
het begon in mijn maag
eindigde in mijn hart
het werd me opeens duidelijk
ik dacht aan jou en ik werd warm van binnen
ik raakte je aan en ik ging zweven
het is duidelijk, het kan niet anders
ik hou van jou, voor de rest van mijn leven