Hoe zou het zijn om in je eigen stoel
aan de tand gevoeld te worden?
wortel trekken
en lachen als een boer
die kiespijn heeft!
Mis je Pro dent smile,
en je poetsen.
Plug & Play
zonder stekker
en toch internationaal verbonden.
Glimlachend zit ik nu hier
de deur van mijn hart op een kier.
En absorbeer zonder lange tanden
een gevoel van diepgewortelde liefde.