sneller dan anders
in een gewone situatie
maar bij hem
Mijn gedachten
gaan weer op de loop
hij kust me
en streelt me
en legt zjn hand in mijn nek
hij is lief voor me
en annbidt me
en lacht zijn breedste lach naar me
hij gelooft in me
en vertrouwt me
en staat altijd klaar voor me
Ja
mijn gedachten
gaan weer op de loop
een kus
een streling
een stevige arm om me heen...