Het kampvuur op de top van de heuvel
de boom staat als een huis
De geur van mozarella
de smaak van nicotine
Het meisje met de vlechtjes
huppelt door het bloemenveld
als een vleermuis in de nacht
De graspollen, geel van de zon,
ruizen in de wind
Ik zit hier met jouw hoofd rustend in mijn schoot
in de schaduw van de boom
die figuurtjes tekent op jouw naakte lichaam
Het meisje is verdwenen
in het huis
Het huis in Toscane...