Als een klein kind schuil ik in een hoekje.
Ik hoor alleen maar geschreeuw.
Ik kijk met bange en natte ogen mijn vader aan.
Ziet hij me moeder en ik nog wel staan.
Ik kijk hoe hij mijn moeder slaat.
Ik wil dat het op houdt maar durf niks te doen.
Uiteindelijk sta ik op en ga voor mijn moeder staan.
Ik vang de klap op met mijn gezicht.
Ik kijk mijn vader aan met een bange blik.
Ik zeg niks kijk hem alleen aan diep in zijn ogen
Hij weet wat ik bedoel alleen hij wilt het niet geloven.
Dat hij zijn vingers niet thuis kon houden.
Niet meer op zijn leven kon bouwen.
Hij zag alleen maar pijn en verdriet.
Alleen dat hij te veel dronk zag hij blijkbaar niet..