om de oerherinnering mee te dragen en ervan te leren en het te begrijpen
moet je eerst eens goed om je heen kijken
de armen de rijken
de wegen en treinen
het schrijven,film van een leven
wil je geven of nemen wat je denkt wat jou recht is
profiteren feleciteren
citeren.rennen,achter haar aan
spijt of gewoon laten gaan
spel les of instinct
mens of gewoon wild
in deze tijd van vernieuwing,waar niemand van uitging en gaat
is het allang veel en veel te laat