Space is large & deep
No end, it's giving me the creep
Ya can't imagine how many lives
Will be there on planets to survive
Shall they talk, or just bleep
*
I still do wonder every day
What are we doing here in any way
What is the point for us... being here
Finally we've to die, something we fear
Many questions to answer will stay
*
Zo beste lezers/lezeressen allemaal
Nu ga ik weer met Nederlands aan den haal
Mijn Engels is niet 'je dàt van hét' heeft u al begrepen
'k Zal dan nu ook niet met mijn kennis daarover dwepen
't Is zels zo belabberd dat ik er van baal
*
Eigenlijk heb ik niet veel te melden nu vandaag
Toch schrijf ik echter altijd zo heel graag
Daarom greep ik nu toch maar weer de virtuele ganzeveer
En ga ik nu als een gek op het virtuele perkament tekeer
't Is zo dadelijk weer tijd dat ik mijzelf het bed in jaag
*
Vandaag wordt een gezellig dag voor mij
Dr. Haaibaai komt op bezoek en maakt mij blij
The Krakens neemt hij ook nog mee
Dat wordt dus 8 x Holadieee
En natuurlijk ben ik dan nu ook vrij
*
Een fiets is soms een heel mooi ding
Maar 't is niet dat ik daar nu goed op swing
Ik scheur liever op mijn staart door het water
Daardoor kom ik som wel een uurtje later
Want ik zwem zo naar de dynastie van Ming
*
Heeft u al vakantieplannen zo vraag ik mij af
Gooi die maar overboord want die zijn té maf
Vakantie, daar wordt ons milieu niet beter van
Al die extra uitstoot, man, man, man
Dus blijf maar thuis, en dat is niet laf
*
Gerne muchte ich meine Deutch auf mahl brauchen
Mit eine sigare, oder darf ich hier nicht rauchen
Viele sprachen behersche ich
Und, naturlich, das kann nur ich
Aber auch hier können fehler bei mir auftauchen
*
Ik bezie nu mijn pc
Die gaat al jaren mee
Toch doet ie het nog goed
En werkt ie zoals het moet
'k Ben er gewoon nog heel erg blijde mee
Welterusten,
Flipper