Ik zet een masker op mijn gezicht
om mij erachter te verschuilen
er is niemand die het ziet
maar ik moet ook wel eens huilen
Ik zet een masker op mijn hoofd
zodat niemand mij ziet
niemand die het dan kan weten
maar ik heb ook wel eens verdriet
Ik zet mijn masker naast me neer
want ik wil ook gelukkig zijn
En iedereen die het mag weten
dat ik soms ook last heb van verdriet en pijn