Het is moeilijk, o zo moeilijk
op een tweesprong te verwijlen...
mijn gevoelens ?
een molen, waar ik maar
niet af kan wippen...
soms denk ik ja,
en denk ik nee
of toch maar doen ?
neen, ik doe het niet,
wil het niet...
maar toch,
misschien...
mijn lief,
ik heb je graag gezien,
maar durf het niet meer aan...
de twijfels, jaloezie, het wantrouwen
morgen neem jij een besluit,
nadien,
dan zien we wel...
ik vrees de dag van morgen,
want dan is het aan mij
ik weet bij God nog niet
wat ik er ga aan doen.
jij betekent heel veel voor mij,
maar hij nog meer...
waarom ?
bij God, ik weet het niet.
Ik zit nu eenmaal op die molen,
op die tweesprong...