Af en toe
Mis ik je heel erg
Af en toe
Dan denk ik was je er nog maar gewoon
Dan zie ik oma dr nieuwe vriend
En denk ik; Leuk
Maar jij bent het niet..
Opa was altijd lief tegen mij
Hij pakte mn hand als ik verdrietig was
Gaf om mij
En toch ga ik niet naar je graf
Maar toch.. af en toe mis ik je echt heel erg
Je was een lieve opa