Toen Ierland scheef lag met onze EEG
Door zijn referendum tegen Lissabon
Met als meerderheid neen, wij spelen niet mee
Lag jouw Ierse naam reeds klaar met zijn kanon
Liam zoon van Jupiter hemel en onweer
Het is alsof moeder Cindy er om vraagt
Maar ja met vadertje Tom als beschermheer
Is er wellicht weinig reden dat ze klaagt
Doch de in stuitligging op echo cliché
Zag jouw moeder aan als wolken voor de zon
En ze keek zuchtend naar Xiano en Zoë
Want jij stond als broer op haar ooievaarsbon
Als een datum die bleef zwemmen heen en weer
Tot dat je er door de weeën werd wegjaagt
Dreef jij daar als kaartje op het zwanenmeer
Mijn vierde kleinkind, als derde uit één maagd