hou van mij
ook al is het zwaar
om van mij te houden
hou mij vast in jouw armen
en laat mij nooit meer gaan
blijf bij mij schatje
ik heb jou zo nodig
zonder jou is mijn
leven niet meer compleet
zonder jou kan ik niet leven
jij bent de adem waar ik
zo naar snak
anders stik ik in
zelfmedelijden
als het moet volg ik jou
tot in het diepste
van de aarde
tot in de uithoeken
van het universum
ik zal jou weer vinden
omdat jij mijn hart
hebt veroverd
hou van mij
zoals ik hou van jou