Waarom heb je me verlaten,
ik hou je herinnering vast in mijn gedachten,
ik dacht, jij bent zo gelukkig en tevreden,
hield meer van je dan ik had kunnen verwachten.
Tranen blijven stromen,
geluk stopt met te bestaan,
maar jij hoeft nooit meer terug te komen,
jij was de gene die besloot bij me weg te gaan.
Dat jou woorden en aanraking ooit zoveel geluk brachten,
maar vandaag sta ik op alleen en in de kou,
nooit had ik dit kunnen verwachten,
jij bent weg, maar ik hou nog steeds zielsveel van jou.