Opnieuw gemis
Opnieuw verloren
Het maakt niet uit wat ik zeg
Ze willen me toch niet horen
Verander zo
Verander zus
Ik weet niet wat jullie willen
Maar dat kan ik niet dus
Heb respect
Heb geduld
Ik wil in het heden leven
Maar vroeger die de ruimte vult
Alweer huilen
Alweer ruzie
Hoe graag ik het ook wil
Het gaat gewoon nie
Verwijten hier
Verwijten daar
Kan dit ooit wel goed gaan?
Tsja, wist ik dat maar
Nu alleen
Nu verdriet
Het doet me zo veel pijn
Maar jij bent niet degene die het ziet