Een traan
toont mijn verdriet.
Het verdriet
om jou
en wat je deed
en niet deed.
Verdriet om ons,
omdat we niet langer 'wij' zijn.
Mijn verdriet
over alles wat voorbij is,
weg,
voor altijd.
Verdriet
omdat het nooit meer terugkomt,
omdat het nooit meer zal worden
zoals het vroeger was.
Verdriet
dat een deel
van mij zal blijven,
net als jij.