jim jij had gewoon pech.of toch de geheime......
verkeerde tijd verkeerde plek.
ik kom snel ff langs jim.
alleen die die trein rijd nog steeds niet.
ja vliegen naar parijs,
ik vlieg naar tokio voor de zelfde prijs
de poster ja heb ik nog steeds
jim op de foto lijk je steeds jonger.
ik ga wat spelen.weer honger.
alle klanken die je me lieten proeven
o ik moet de muziek voelen.
hou het rustig ,ouwe rockgod