Songs From The Heart
Melodieën van dag en nacht
Dringen door tot diep in je ziel
Muziek die je raakt zonder het te weten
Die brengt je in extase
Verandert tranen tot een lach
Levens komen en gaan - en worden één
Een met de muziek en één met elkaar
Blues, ballads, rock of chansons
Muziek is overal en maakt je
breekbaar of juist sterk
Liefde, verdriet, vreugde of spijt
Klinken door op dichtbeschreven vellen
Noten voor momenten, fragmenten van tijd
Met elkaar verbonden door een notenbalk
Een lied zegt meer dan honderd woorden
Maar honderd woorden in een lied
Maken afscheid niet minder moeilijk
En doen tranen niet teniet...
- 17 juli 2008