Remy gaf Kusjes aan het onbekende
Maar niemand die zijn Kus herkende
Klapzoenen, tongzoenen, handzoen
Hoofdkussen, stootkussen, zitkussen
Voetkussen, droogkussen, luchtkussen
Aan broeders en aan zussen
Maar iedereen ging ervan tussen
Hij zat wat heen en weer te wippen
Op veel te grote roze stippen
Zat volledig weg te trippen
Op de Liefde, op de klippen
Verslaafd aan grote lippen
Bepoteld door de Lust
Geeft hij Kusjes aan de Kust
En wacht op dat ene moment
..Dat iemand hem herkent..