Mijn God, mijn Liefde,
Dankzij U kan ik van het leven genieten.
Zoveel jaren vol met pijjn,
Nooit dacht ik gelukkig te zijn.
Maar U kwam in mijn leven, en heeft mij alles van U gegeven,
Liefde, vreugde en plezier,
Dankzij Uw heerlijkheid ben ik hier.
Nooit gedacht dat U mij zo zou dragen,
Boven al mijn pijn en obstakels.
Met U zal ik nooit in problemen zijn,
Want met U aan mijn zijde, is de overwinning aan mij.